Fönsterrenovering

Fönsterrenovering är något som varje hus eller fastighet behöver. Självklart handlar det oftast om en investering om man vill få ett väl utfört jobb men det lönar sig i längden. En försterrenovering leder oftast till minskat underhåll av fönstren vilket sparar både tid och pengar. Vårt huvudsakliga mål är att anpassa vårt arbete efter själva fastigheten och dess utseende. Ditt hus kommer inte att förlora något av sin tidigare charm och utseende utan bara bli bättre.

Vi känner till allt tillgängligt material och olika arbetstekniker, något som garanterar våra kunder ett lyckat resultat. Vi blir glada om du delar med oss dina renoveringsplaner. Vi hoppas att vi hörs!

Varför fönsterrenovering?

Varför ska man egentligen behöva genomföra en fönsterrenovering? Ett vanligt problem är att fönstrens bottenstycken blivit dåliga. De kan också ha alltför tjocka färglager på grund av upprepade färgstrykningar utan tillräckligt förarbete.

Ett dåligt bottenstycke betyder inte att virket har försämrats, tvärtom det är oftast i gott skick. Vi stävar efter att återföra fönstren till deras originalskick. En väl utförd fönsterrenovering gör att man kan underhålla dem i framtiden på ett enkelt och billigt sätt.

Behöver fönstren i ditt hus eller din villa fräschas upp? Då är du mer än välkommen att kontakta oss. Vi ger dig ett förslag på en passande fönsterrenovering och utför sedan själva projektet.

Vi strävar alltid efter ett gott resultat. Hjärtligt välkommen till oss!