Renovering av fönster

Renovering av fönster är något som varje hus eller fastighet behöver. Självklart handlar det oftast om en investering om man vill få ett väl utfört jobb men det lönar sig i längden. Renovering av fönster leder oftast till minskat underhåll av fönstren vilket sparar både tid och pengar. Vårt huvudsakliga mål är att anpassa vårt arbete efter själva fastigheten och dess utseende. Ditt hus kommer inte att förlora något av sin tidigare charm och utseende utan bara bli bättre.

Vi känner till allt tillgängligt material och olika arbetstekniker, något som garanterar våra kunder ett lyckat resultat. Vi blir glada om du delar med oss dina renoveringsplaner. Om du inte har några färdiga planer än och enbart vill bolla lite idéer så står vi vid ert förfogande. Vi hoppas att vi hörs!

När behövs renovering av fönster?

Varför ska man egentligen behöva genomföra en renovering av fönster? Ett vanligt problem är att fönstrens bottenstycken blivit dåliga. De kan också ha alltför tjocka färglager på grund av upprepade färgstrykningar utan tillräckligt förarbete. Vid dessa lägen gör vi om arbetet för att förarbetet ska utföras korrekt. Det är nämligen A och O för att slutkvalitén ska vara så hög som möjlig.

Era fönster blir så gott som nya!

Ett dåligt bottenstycke betyder inte att virket har försämrats, tvärtom det är oftast i gott skick. Vi stävar efter att återföra fönstren till deras originalskick. En väl utförd renovering av fönster gör att man kan underhålla dem i framtiden på ett enkelt och billigt sätt. En fönsterrenovering är en långsiktig investering i din fastighet.

Behöver fönstren i ditt hus eller din villa fräschas upp? Då är du mer än välkommen att kontakta oss. Vi ger dig ett förslag på en passande fönsterrenovering i Stockholm och utför sedan själva projektet.

Vi strävar alltid efter ett gott resultat. Hjärtligt välkommen till oss!